Support

FAQ

Een groep kun je zelf aanmaken om met een groepje deelnemers met een gedeelde interesse te praten, brainstormen en ervaring te delen over dit onderwerp

Je kunt je profielfoto op verschillende manieren instellen: Je kunt je profielfoto uploaden door in je profiel op de afbeelding te klikken, of je kunt een koppeling maken met je Facebookprofielfoto door op de button 'Koppel met Facebook' te klikken. Je kunt je profielfoto ook koppelen via https://nl.gravatar.com/. Je ziet op blogs toch vaak dat mensen die reageren dat met een profielfoto doen? Dat komt omdat het e-mailadres waarmee ze reageren aan Gravatar is gekoppeld. Dat kun je simpel doen via die site. Je moet daar dus het e-mailadres waarmee je bent aangemeld voor onze community gebruiken. Het kan wel heel even duren voor je profielfoto ook zichtbaar wordt.

Karmapunten zijn gewoon een leuk extraatje voor actieve mensen binnen de community. Dus plaats je regelmatig berichten en foto's en like je andere berichten, of reageer je regelmatig? Dan kom je hoog op het leaderbord omdat je punten verzameld. Dit is gewoon voor de leuk dus, maar er hangt verder niks van af ;)

Je kunt bij een topic aanvinken dat je meldingen van reacties wil ontvangen als iemand een reactie plaatst. Dan krijg je een mailtje met een notificatie dat iemand heeft gereageerd. Je kunt ook kijken bij mijn topics en daar terugkijken naar de topics die je hebt geplaatst en de eventuele reacties daar bekijken.

In het veld waar je een reactie achterlaat zie je links onderin een camera icoontje. Als je daar op klikt kun je een bijlage uploaden.


Get in touch
Contactgegevens
Fotografie Uitdaging Community

info@fotografieuitdaging.nl
fotografieuitdaging.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community